Lepa Brena: Aleksandra je u pravu kad kaže da nije naša snajka
Foto: kurir.rs

Diplomatski odgovorila

Lepa Brena: Aleksandra je u pravu kad kaže da nije naša snajka

Pjevačica Aleksandra Prijović u vezi je sa pastorkom Lepe Brene, Filipom Živojinovićem. Sa statusom Filipove djevojke, došao je i nadimak "Brenina snajka", a mlada pjevačica je izjavila da joj to baš ne prija.

Lepa Brena je diplomatski i mudro odgovorila na pitanje kako komentariše tu izjavu mlade pjevačice:

- Ja ću uvijek reći da je to mladost ludost, pa da nekad im nešto izleti, ali ona ima svoje ime i prezime i naravno još uvijek nije prava snajka. I nema naše prezime, tako da je u pravu to što je rekla - izjavila je Brena u emisiji Ekskluziv.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.