Krsitijan: Tamara je uličarka nema rječnik jedne dame
Kristijan i Tamara

Nastavlja sa svađom

Krsitijan: Tamara je uličarka nema rječnik jedne dame

Nakon "Farme" već je jednom bio gost u "Parovima" i tada je ostao upamćen njegov sukob sa Tijanom Ajfon, koja mu se jedina suprotstavila i jedina nije imala lijepo mišljenje o njemu.

On je sinoć ponovo ušao u vilu i to sa suprugom Ivanom, prenosi Kurir.

Kristijan Golubović je u "Parovima" opet prozvao Tamaru Đurić za koju je rekao da nema vokabular jedne dame.

"Pričam o manirima uličarke. Ona je za mene kao uličarka. Zamislite sječe luk sa onolikim vjestačkim noktima. Ja to ne mogu da podnesem", ispricao je Golubović. On je rekao da ga je na Farmi posebno nerviralo kako je Đurićeva sjekla krompir.

"Kad uzmete krompir onako blatnjavok iz džaka noramlno je da ga operete. Ona ga je sjekla i onako blatnjavog ubacivala u šerpu. To je neznanje. Kad sam joj rekao da se to tako ne radi, odgovorila mi je: "Ti ćeš da mi kažeš kriminalcu na baterije", ispričao je Kristijan i naveo da su takmičarke spavale do dva sata dok je on bio u štali.

"I onda uđem da ih probudim, kažem: Alo, bre krava nema telefon ajfon da te zove kad treba je muzeš! Šest krava su nam zamijenili jer niko nije znao da ih pomuze", rekao je Golubović.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.