Pjevačica Seka Aleksić trudna!
foto: Facebook/Seka Aleksić

Ispunila joj se želja

Pjevačica Seka Aleksić trudna!

Folk zvijezda i njen suprug Veljko konačno će postati roditelji.

Njihova sreća se ne može riječima opisati, jer im se posle pet godina braka ispunjava najljepši san.

- Seka i Veljko su nedavno saznali da je u ona drugom stanju i malo je reći da su presrećni. Sve u životu imaju i ovo je jedina stvar koja im je falila da upotpuni njihov život - ispričao je  za "Blic” dobro obaviješten izvor, i dodaje da Aleksićeva i dalje ne želi da priča o tome, već da svoju intimu sada želi da zadrži samo za sebe.

- Ona i Veljko imaju dogovor da o previše ličnim stvarima ne pričaju na sav glas i vjerujem da se na ovu temu pogotovo neće oglašavati. Svoju sreću sada čuvaju samo za sebe i svoje najbliže - rekao je izvor.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.