Kim  otkrila trik kako da zadržite grudi na mjestu kad ne nosite brushalter (Foto)
Kim Kardašijan

Lijepi grudi selotejpom

Kim otkrila trik kako da zadržite grudi na mjestu kad ne nosite brushalter (Foto)

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan ponosno je otkrila ono što većina poznatih dama ne bi priznala ni u snu. Ona je, naime, pokazala trik kojim se služi da zadrži svoje grudi na mjestu kad ne nosi brushalter.

Kim je priznala da trik sa samolepljivim trakama koristi već godinama i da zahvaljujući njima samouvjereno hoda u provokativnim haljinama.

- Moram sa vama da podijelim svoju tajnu sa trakama! To je moj trik zbog kojeg na fotografijama moje obline izgledaju savršeno. Zalijepite ih tako da grudi budu super podignute. Zahtjeva malo truda, ali daje rezultate, vjerujte mi! - poručila je Kim na Instagramu.

kim

Više od 50.000 njenih fanova odmah je prokomentarisalo ove fotografije. Nekima je trik fantastičan, nekima ekstremno rješenje, ali skoro niko nije ostao ravnodušan. Dobila je lajkove više od pola miliona obožavalaca!

k5

 

Alo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.