Bivša farmerka krila da ima ćerku! (FOTO)
Tijana Đuričić

Kraljica silikona ima nasljednicu

Bivša farmerka krila da ima ćerku! (FOTO)

Kraljica silikona Tijana Đuričić, koja je javnosti poznata i iz rijalitija „Farma“, već godinama krije da ima ćerku, ekskluzivno saznaje „Alo!“.

Tijana (25) malu A. T. rodila je prije osam godina i, kako saznaje Alo, djevojčica povremeno živi s njom, dok ostatak vremena provodi s roditeljima Đuričićeve u Grockoj. To znači da je kraljica silikona postala mama dok je bila maloljetna.

tijana

Iako je ovu tajnu otkrila upravo njena nasljednica kada je na Fejsbuku okačila slike s njom i napisala: „Moja mama i ja“, Đuričićeva nije htjela da govori na tu temu. Ona se u javnosti do sada predstavljala kao slobodna djevojka bez djece. Tijana takođe nije željela da otkrije identitet oca djevojčice.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.