Kajli Minog se udaje za 20 godina mlađeg dečka
Kajli Minog sa dečkom

Kajli Minog se udaje za 20 godina mlađeg dečka

Džepna venera uskoro će reći sudbonosno "da".

Australijska diva, poznatija kao Džepna venera Kajli Minog je u vezi sa dvadeset godina mlađim dečkom Džošuom Sasom (28), koji je odlučio da zaprosi pjevačicu. 

Iako je razlika u godinama između Kajli i Džošue čak dvadeset godina, to mnogi ne primjećuju jer pjevačica zaista izgleda nevjerovatno u 47. godini života. 

Kajli s ponosom pokazuje svoj vjerenički prsten koji je dobila od svog dečka tokom romantičnog putovanja u decembru prošle godine. 

Ipak, lijepe vijesti ne mogu da ostanu tajnovite pa se sada cio svijet raduje jer će se Kajli konačno udati. 

Prije Džošue Kajli je bila u vezi sa španskim modelom Andresom Velenkosom, koja je trajala pet godina, u periodu od 2008. do 2013. 

Kajli Minog je prije njega bila u petogodišnjoj vezi sa francuskim glumcem Olivijeom Martinezom, a i bila je u romansi sa pjevačem grupe INXS, pokojnim Majklom Hačinsonom, kao i sa pjevačem i glumcem Džejsonom Donovanom.

Superžena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.