Oslobođen muškarac koji je proganjao Gvinet Paltrou 17 godina
Gvinet Paltrou

Boji se za sigurnost

Oslobođen muškarac koji je proganjao Gvinet Paltrou 17 godina

Holivudska glumica Gvinet Paltrou prolazi kroz težak životni period jer je sud donio odluku da muškarac koji je proganja već 17 godina, nije kriv, ni po jednoj tački optužnice, prenosi Blic.

Naime, Dante Soe (66), koji je po svjedočenju holivudske glumice, samo u periodu od 2009. do 2015. godine poslao glumici 66 prijetećih pisama, oslobođen je svih optužbi i pušten je na slobodu.

Gvinet je za medije izjavila da je u velikom strahu, ne samo za sebe, veći za svoju djecu:

– Bojim se za svoju sigurnost, ali i za sigurnost svoje djece. Nabavila sam i psa - rekla je glumica nakon oslobađajuće presude, dok se nakon čitanja presude rasplakala u sudnici.

Inače, po svjedočenju glumice, Dante Soe, već 17 godina maltretira glumicu i šalje joj seks- igračke i prijeteća pisma, dok njen advokat tvrdi da isti muškarac proganja i Anđelinu Đoli.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.