Milica Pavlović je spavala sa mojim ocem i uništila mu brak!
Milica Pavlović/Foto: Facebook

Optužbe na Fejsbuku

Milica Pavlović je spavala sa mojim ocem i uništila mu brak!

Milica Pavlović je najblaže rečeno doživjela šok kada je vidjela komentare na svojoj Fejsbuk stranici.

Dva sata nakon što je objavila to obavještenje, njen post je bio zatrpan kako pozitivnim tako i kompromitujućim komentarima. Milica, odnosno njeni administratori su kasno reagovali pa nisu uspjeli da sakriju komentare Sanje Dimitrijević, koja nije birala riječi kojima će „ocrniti” pjevačicu.

Zanimljivo je da su svi njeni komentari izrisani sa Miličine stranice tri sata nakon što je ona najavila premijeru pjesme.

Kada je izvjesna Sanja napisala odnosno otkrila šokantnu istinu zbog čega pjevačicu naziva pogrdnim imenima, mnogi od onih koji su branili Milicu ostali su bez riječi.

 

Foto Expressmag.ba
Foto: Expressmag.ba

 

"Jadni ste, ljudi. Ona kurv..a došla preko kreveta, a vi je podržavate! Jadni ste jer ona je obična ku..a i ništa više", napisala je ona, a onda odgovarala pojedincima koji su je napadali, pa tražili objašnjenje zbog čega to piše protiv Milice.

"Slušaj lutko dobro… obrazovana sam i to vrlo, završila sam fakultet. Znam pravo značenje riječi kurva zato i smijem da kažem da je Milica Pavlović ku..a. Spavala je sa mojim ocem zato je i mrzim i rasturila je brak mojih roditelja prije godinu i po dana. A ti lutko malo ga duvaj za tu pilanu znaš… Voljela bih vidjeti tebe kako se osjećaš da vidiš rođenog oca sa djevojkom koja može kćerka da mu bude", napisala je Sanja jednoj od djevojaka koja ju je napala jer je izvrijeđala Milicu Pavlović.

Foto Expressmag.ba
Foto: Expressmag.ba

Izvor: Expressmag.ba/Kurir

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.