Menadžer Daniela Krega zaustavio spekulacije o ulozi Džejms Bonda
Foto: io9.gizmodo.com

Nakon lažnih vijesti

Menadžer Daniela Krega zaustavio spekulacije o ulozi Džejms Bonda

Nakon neprekidnih pojava lažnih vijesti da Daniel Kreg odustaje od glume u nastavcima 'Džejms Bonda', njegovom je agentu napokon dojadilo, pa je rekao kako stvari stoje.

Iako se već mjesecima priča o nasljedniku Daniela Krega u ulozi tajnog agenta 007, Džejmsa Bonda, nikakva prava odluka nije donešena i vijesti o cijeloj priči malo su zamrle. No nedavno je kregov agent odlučio utišati sve glasine i reći kako stvari stoje.

Kregov agent rekao je BBC-ju da nema nikakve istine u izjavama da će 47-godišnji glumac odustati od uloge tajnog agenta. Prema njemu, nikakva odluka nije donešena, niti o odlasku niti o ostajanju u serijalu.

24sata

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.