Glumica Tanja Bošković o estetskoj hirurgiji: Džaba vam silikoni, koga ćete uvjeriti, sebe u ogledalu, šta?
Tanja Bošković

Lekcija za sve djevojke

Glumica Tanja Bošković o estetskoj hirurgiji: Džaba vam silikoni, koga ćete uvjeriti, sebe u ogledalu, šta?

Glumica Tanja Bošković otkrila je da ne posvjećuje mnogo pažnje fizičkom izgledu.

U intervjuu koji je dala za "Dnevni avaz", Tanja Bošković je rekla da voli ljepotu, ali da ona ne zavisi od skupih krema i šampona. Na pitanje koliko vremena posvjećuje izgledu kaže - malo. 

“Čovjek odrasta etički i estetički. Ne posvjećujem previše vremena ako se to posmatra kao njega. Uopšte ne spadam u te žene. S druge strane, volim da plivam, uglavnom hodam, i to kroz život, izbjegavam vožnju automobilom, volim da se družim s ljudima, imam dugogodišnja prijateljstva. Mislim da to čini zdravlje, a njegovati zdravlje je naša obaveza. Ako govorite o fizičkim stvarima, volim ljepotu i cio život joj služim. Kreme i šamponi su manje bitni. Užasno me nerviraju reklame koje obećavaju sreću koja dolazi spolja. Sreća se njeguje drugačije. Toj njezi posvjećujem vrijeme. Ove bore koje imam, sve sam zaradila najvećom radošću. Umijem da starim, naša tijela su propadljiva. Prezirem žene koje, ubrizgavajući otrove u svoja lica, misle da će njihove oči biti manje ranjive. Džaba vam silikoni, koga ćete uvjeriti, sebe u ogledalu, šta? Da niste imali ozbiljan i dubok život, te da niste nikome ništa podarili, nego šta? Ništa”, rekla je Tanja Bošković.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.