Pogledajte kako je Goca Tržan izgledala prije nego što je postala zvijezda (FOTO)(VIDEO)
Goca Tržan

Neprepoznatljiva

Pogledajte kako je Goca Tržan izgledala prije nego što je postala zvijezda (FOTO)(VIDEO)

Mnogi Gocu Tržan i njene muzičke početke vezuju za grupu "Tap 011", ali da li ste znali da je ona prije toga furala dugu smeđu kosu, rokerski fazon i "prašila" u grupi "Distorzije"? I, da, izgledala je totalno neprepoznatljivo.

goca

Slatka, mlada, nasmijana i neposredna, Goca je prije više od 20 godina bila potpuno druga osoba. Pjevala je u grupi "Distorzije" i furala je drugačiji stajling od onoga na šta smo danas navikli.

Tržanova je poslije postala član sastava "Tap 011" i izdala je tri albuma sa njima. Zajedno sa Ivanom Negativ važila za jedan od najboljih vokala na srpskoj pop sceni.

Vremenom je duboke farmerke zamijenila kratka suknja sa šljokicama, a natapiranu kosu uredne lokne.

Pjevačica je svakako unaprijedila svoje znanje kada je šminka u pitanju, pa danas na društvenim mrežama često dijeli svoje omiljene mejkap lukove - a nas živo zanima šta li današnja Goca misli o ovom mejkap čudu koje je imala na licu 1994. godine? Doduše, to je tad bilo moderno.

Tržanova je danas jedna od najbolje stilizovanih žena na estradi, uživa u braku sa mlađanim Rašom Novakovićem i, kako kaže, ne mari šta drugi misle o njoj .
24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.