Selin Dion prvi put na sceni nakon gubitka supruga (VIDEO)
Selin Dion

Nije mogla da sakrije emocije

Selin Dion prvi put na sceni nakon gubitka supruga (VIDEO)

Talentovana pjevačica Selin Dion se nakon porodične tragedije vratila na scenu.

Nedavno je pjevačici preminuo suprug, koji je izgubio bitku s rakom, a nakon toga i rođenog brata. 

Ipak, uspjela je da sakupi snage i stane na binu u Las Vegasu gdje je odala počast svom pokojnom mužu Reneu Anželilu koji je bio njen menadžer i graditelj karijere.

foto: Splash
 
Foto: Splash

 

Selin je nastup u Vegasu započela serijom porodičnih fotografija nakon čega se pojavila na sceni gdje je dobila gromoglasan aplauz. 

Između pjesama pričala je o Reneu i rekla kako je zanimljivi to da otkako fizički nije više kraj nje, jače osjeća njegovo prisustvo.

Pogledajte nastup hrabre i talentovane Selin i poslušajte šta je još imala da kaže za svog doživotnog saputnika Renea.

Superžena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.