Madžgalj poslije dužeg vremena vidio kćerku!
Marinko Madžgalj

Ne predaje se

Madžgalj poslije dužeg vremena vidio kćerku!

Ugledni ljekari iz inostranstva dali najbolje prognoze za Madžgalja, a poslije dužeg vremena vidio se i sa ćerkom Sarom

Vijesti o oporavku glumca Marinka Madžgalja, kome je prošlog ljeta dijagnostikovan rak pankreasa, sve su češće i malo je reći da su ih s velikom radošću dočekali svi njegovi prijatelji i obožavaoci. Kako saznaje Kurir Stars, kod Madžgalja su, zbog pregleda, dolazili ugledni ljekari iz inostranstva, a poslije dužeg vremena vidio se i sa ćerkom Sarom (6), koja je plakala od sreće, ali i tuge jer je njen tata veoma smršao zbog bolesti i terapije.

- Marinko se dogovorio s Dubravkom (Mijatović, bivšom suprugom) da jedno vrijeme ne viđa njihovu ćerku Saru jer je bio veoma malaksao zbog intenzivnih hemoterapija. Malenoj je bilo čudno što tata ne dolazi po nju kao ranije, ali Dubravka je uspjela da joj objasni da je on trenutno veoma zauzet i da će, čim on to bude mogao, ići da ga vidi. Kad je došao taj dan, Sara je uzbuđeno čekala susret, a kad je vidjela oca, počela je da plače kao kiša. Pomiješale su joj se emocije. Tata joj je mnogo nedostajao, a šok za nju bio je kad je vidjela koliko je smršao. Djeca osjećaju sve i u tom trenutku Sara je znala da je njen tata bio bolestan. Bio je to zaista veoma emotivan susret - priča sagovornik Starsa.

Da je Marinku bolje, govori i podatak da su ga kolege iz Ateljea 212 pozvale na 50. jubilarno izvođenje njegove omiljene predstave „Avgust u okrugu Osejdž“, ali glumac još nije bio spreman za pojavljivanje u javnosti. Ipak, na originalan način im je stavio do znanja da misli na njih.

- Poslije predstave cjelokupnu ekipu u bekstejdžu je sačekalo posluženje koje je za njih specijalno iz „Srpske kafane“ poručio Madžgalj, uz čestitke na uspjehu. Svi su se oduševili i raznježili, slali su mu SMS poruke zahvalnosti i podrške i dugo pričali o svom kolegi i prijatelju, koga jedva čekaju da vide - završava sagovornik.

Ukoliko Madžgaljev oporavak nastavi da teče uspješno kao dosad, a u posjeti su mu bili čuveni ljekari iz Izraela i Njemačke koji su potvrdili da je na putu oporavka, to bi moglo da se desi uskoro.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.