Milan Stanković otvoreno o tome da li je gej
Milan Stanković

Konačno otkrio

Milan Stanković otvoreno o tome da li je gej

Nakon dugogodišnjih prozivki i priča o njegovoj seksualnoj opredijeljenosti, poznati pjevač Milan Stanković konačno priznao da li su tačne priče da je gej.

- Ne znam zašto bi neko imao potrebu da me proziva, svi smo različiti - priča Stanković

Milan Stanković je, pričajući za “Alo“, riješio da konačno stavi tačku na spekulacije da, navodno, preferira isti pol i da je njegova veza sa Radom Manojlović bila maska. 

Pjevač je odmah istakao:

– Nikada me nisu muvali muškarci, ne znam zbog čega je takva situacija. Ne smeta mi kada me u Srbiji prozivaju da sam metroseksualac. Ne znam zašto bi neko imao potrebu da me proziva zbog toga, svi smo različiti.

Milan je nastavio:

– Kada sam se pojavio, bio sam drugačiji pjevač. Veče pred audiciju sam se ofarbao u plavo i dan danas sam u tom fazonu. Mislim da ne postoji niko ko se može uporediti sa mnom, tako da je to moj cilj, a svaka velika ideja košta.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.