Filipinci: Madona nas je ismijala, zabranite joj ulazak u zemlju
Madona

Prekršila zakon

Filipinci: Madona nas je ismijala, zabranite joj ulazak u zemlju

Američka pjevačica Madona mogla bi da dobije zabranu ulaska na Filipine zbog nepoštivanja zastave te zemlje na koncertima koje je u srijedu i četvrtak održala u Manili.

"Pjevačica je ismijala našu zastavu", rekao je šef odjeljenja Nacionalne komisije za istoriju Filipina Teodoro Atienza, prenosi Anadolija.

Istakao je da je Madona prekršila zakon kojim se zabranjuje nošenje zastave Filipina kao odijela, jednog njegovog dijela ili uniforme.

Takođe je kazao da je zastava koju je pjevačica nosila na koncertu dodirivala binu, što je, kako je objasnio, još jedan prekršaj. 

Američka pjevačica i organizator koncerta mogli bi snositi odgovornost za prekršaj, iako toga nisu bili ni svjesni.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.