Pogledajte prvu fotografiju Sergeja Trifunovića poslije napada (FOTO)
Sergej Trifunović

Žrtva brutalnog napada

Pogledajte prvu fotografiju Sergeja Trifunovića poslije napada (FOTO)

Glumac Sergej Trifunović bio je žrtva brutalnog napada kada je na njega, dok je stajao ispred restorana brze hrane na Vračaru, sinoć nasrnuo nepoznat muškarac. Trifunović je na svom nalogu na Instagramu objavio i prvu fotografiju poslije napada.

sergej

Na fotografiji se vidi Trifunović s tri uzdignuta prsta i kažiprstom obmotanim zavojem. Ispod slike je sljedeći komentar:

"Pretpostavljam da je ljubomorni Hanibal Lektor, poslao treniranog učenika, jer je završio na drugom mjestu na listi psihopata na IMDB, iza Vukmira. Šta li će tek da pokuša Johnny Shining, koji je na trećem...", napisao je Trifunović.

U izjavi za "Blic" Sergej Trifunović navodi da će napadača, koji je bio vidno alkoholisan, tužiti.

- Skočio je na mene. Pokušao je da grize po ušima, po tijelu. Uspio je da me ugrize za prste. Tužiću tog lika - rekao je Trifunović za "Blic".

Policija je identifikovala i saslušala muškarca osumnjičenog da je napao glumca, saznaje agencija Beta. 

Muškarac Goran Ilić potom je pušten na slobodu, a protiv njega će biti podnijeta krivična prijava u redovnom postupku. 

"Nakon verbalnog nesporazuma koji se odigrao u pekari rano jutros, a ticalo se gluposti, tačnije cigareta i upaljača, Sergej Trifunović je počeo da me vrijeđa riječima da sam slijepac i da on ne puši tako jeftine cigarete, došlo je do fizičkog obračuna, a ugrizao sam ga za prst dok je on bio na meni i grebao me po licu", ispričao je Goran i dodao:

"Nevjerovatno mi je da sam ja okrivljeni, a ustvari sam žrtva, a krivac postaje "žrtva" samo zato što je poznata ličnost i od svega ovoga sebi pravi reklamu.", rekao je Ilić,prenosi 24sata.rs.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.