Da li će Leonardo di Kaprio konačno osvojiti Oskara?
Leonardo di Kaprio

88. Dodjela Oskara

Da li će Leonardo di Kaprio konačno osvojiti Oskara?

U Dolbi teatru u Holivudu večeras će biti održana svečana ceremonija dodjele Oskara, kada ćemo saznati da li će Leonardo di Kaprio konačno osvojiti Oskara!

Gledaoci širom svijeta će moći da zavire na crveni tepih, vide ko je s kim došao, pogledaju kreacije koje su ljepotice izabrale za ovo specijalno veče, a onda čuju imena onih koji su zaslužili da se nazovu "najboljim".

Jedan od kandidata za najbolju mušku ulogu je Leonardo di Kaprio, glumac kojem je zlatna statua izmakla previše puta i zbog kojeg su fanovi iz Sibira topili zlato kako bi mu napravili "svog Oskara", a svi veći svjetski gradovi su isplanirali žurke u njegovu čast ukoliko postane dobitnik nagrade Akademije.

Leonardo je ove godine nominovan u kategoriji "najbolji glumac u glavnoj ulozi" pored Brajana Krenstona, Meta Dejmona, Majkla Fasbendera i Edija Redmejna.

Mondo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.