Frizura iz djetinjstva osvaja modni svijet (FOTO)
Foto: Splash

Novi stari trend

Frizura iz djetinjstva osvaja modni svijet (FOTO)

Prvi redovi na revijama, dizajneri, Instagram svjedoče o povratku starog-novog trenda. Svi sada nose ove pletenice!

Odlučili smo da se vratimo u djetinjstvo sa malim zaokretom. 

Nesumnjivo najpopularnija frizura ovih dana su upletene kikice. Euforija pletenica zahvatila je i prve redove na revijama aktuelnog Fashion week izdanja. Upravo smo s tako stilizovanom kikicom mogli da vidimo manekenku Karlie Kloss na "Topshop" reviji ali i malu Harper Beckham na maminoj prezentaciji. 


harper
Ni dizajneri nisu ostali imuni na ovaj trend! 

Uredne pletenice koje počinju na vrhu glave i spuštaju se u dvije tanke pletenice cijelom dužinom kose definitivno su upotpunile look manekenki na reviji brenda “Creatures of the Wind”. Bez obzira na dužinu kosu, ovaj nov trend će vam omogućiti da ne ostanete ne zapaženi gdje god da se pojavite. 

Zato, mi vam savjetujemo: Prisjetite se stare vještine pletenja kose i odlučno nosite novi trend od jutra do mraka, jer kikice nisu samo za male djevojčice i kućno izdanje kada nas mrzi da napustimo krevet, one su IT frizura i vjerujemo da će još dugo biti jer se nama, svakako dopadaju! 

Elle.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.