Saša Matić pomaže Školu za učenike oštećenog vida!
Saša Matić

Čovjek velikog srca

Saša Matić pomaže Školu za učenike oštećenog vida!

Folk zvijezda Saša Matić još jednom će pokazati svoju humanost - dijelom prihoda sa predstojećih rasprodatih koncerata u Kombank areni i Centru "Sava" pomogne Školu za učenike oštećenog vida "Veljko Ramadanović" iz Zemuna koju je i lično pohađao.

On će takođe i ugostiti grupu slijepih i slabovidih kojima je poklonio karte. Ovo je, pored brojnih humanitranih koncerata koje je održao, samo još jedna u nizu pjevačevih akcija poput one kojom je u saradnji sa Ministrastvom omladine i sporta pomogao dom u Sremčici. Ustanova kojoj je pomogao zbrinjava više od 300 djece umjereno, teže i teško ometene u razvoju.

Matić ih je obradovao garderobom, kompjuterima i još nekim tehničkim uređajima a slično će biti i nakon pjevačevih martovskih koncerata kada će pomoći svoju školu, čime će pokazati da nije zaboravio kroz šta je i sam prošao u ranom uzrastu zbog hendikepa kojem je nažalost izložen od rođenja.

"Stara izreka kaže - U dobru se ne ponesi, a u zlu se ne ponizi. To što sam raspodao oba koncerta nameće mi odgovornost da konstatno razmišljam i o onima kojima je pomoć najpotrebnija", kaže Saša povodom odluke da pokloni dio sredstava od koncerta, prenosi Mondo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.