Bila je predsjednikova ljubavnica a evo kako izgleda 20 godina nakon afere
Monika Levinski, Foto: guardianlv.com

Bila je predsjednikova ljubavnica a evo kako izgleda 20 godina nakon afere

Monika Levinski je privukla pažnju prije dvadesetak godina kada su mediji saznali da je ljubavnica Bila Klintona. Sada ima 42 godine.

Nakon seks afere se povukla, a onda je prije nekoliko godina napisala ispovjest o njenoj i Bilovoj aferi za "Veniti fer". Danas je urednica tog magazina.

Monika se pojavila na crvenom tepihu na žurci poslije dodjele "Oskara" i to je bilo dovoljno da se svi svjetski mediji pozabave njom i njenim izgledom poslije 20 godina.

monikadanas

Foto: Splash

Superzena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.