Čovjek koji je ugrizao glumca nije jedini kriv: Tužilaštvo ispituje i odgovornost Trifunovića
Sergej Trifunović

Incident

Čovjek koji je ugrizao glumca nije jedini kriv: Tužilaštvo ispituje i odgovornost Trifunovića

Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu stigla je krivična prijava protiv Gorana Ilića (41) koji se sumnjiči da je u noći između 26. i 27. marta napao glumca Sergeja Trifunovića ispred jednog kioska brze hrane na Vračaru, ali će biti razmotrena i odgovornost Trifunovića za taj incident.

Portparol tužilaštva Leposava Vujanović rekla je Tanjugu da je krivična prijava stigla u utorak i da će se u toku dokaznog postupka utvrđivati da li ima krivične odgovornosti i na strani Trifunovića.

Takođe će, kako je dodala, biti razmotreno da li je riječ o krivičnom djelu lake tjelesne povrede, nasilničko ponašanje ili pak o nekom prekršaju nakon čega bi predmet bio ustupljen Prekršajnom sudu.

U okviru dokaznog postupka tužilaštvo treba da pregleda snimak incidenta koji je zabilježila sigurnosna kamera, kao i da sasluša Ilića, Trifunovića i Ilićevu suprugu koja je u trenutku incidenta bila sa njim u društvu, a po potrebi i druge svjedoke.

Prilikom incidenta Trifunović je zadobio lake tjelesne povrede i zbrinut je u Urgentnom centru nakon čega je pušten kući.

Mediji prenose da su se Ilić i Trifunović posvađali ispred kioska brze hrane nakon čega da je Ilić izujedao po šakama.

CDM

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.