Lepa Brena: Plašim se za život, pijem lijekove svaki dan!
Lepa Brena

Bolest joj se opet vratila

Lepa Brena: Plašim se za život, pijem lijekove svaki dan!

Pjevačica Lepa Brena godinama se bori sa trombozom, opasnom bolešću krnih sudova. Iako vodi računa o zdravlju i kondiciji i redovno ide na zdravstvene preglede, trombozu je ipak dobila dva puta.

“Radila sam analizu i poslala sam ih u Ameriku. Uporednom analizom došli smo do identičnih zaključaka i u Beogradu i u Majamiju, a oni kažu da sam trombozu dobila od strašnog napora. Htjela sam da izdržim isti napor i sa 45 kao i kada sam imala 25 godina. Poslije tih problema odlučila sam ipak da radim manje”, rekla je Brena.

Dodala je da svaki dan pije lijekove za razrjeđivanje krvi.

- Neko pije za srce, a ja da mi se krv ne zgruša jer to može biti kobno - rekla je pjevačica.

No Lepa Brena na ovo teško životno razdoblje ne gleda pesimistično.

- Mentalno sam jaka osoba i rješenje sam uvijek pronalazila bez psihijatra - zaključila je pjevačica. 

Međutim, svima koji nose emotivni teret i bol na duši savjetujem da idu kod psihijatra i da se toga toga ne srame jer je to isto kao otići kod stomatologa, ginekologa…”, rekla je Brena, a prenosi Svet.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.