Kafana Vlade Stanojevića izgorela: Vatra progutala sve za nekoliko minuta
Foto: Kurir

Nema povrijeđenih

Kafana Vlade Stanojevića izgorela: Vatra progutala sve za nekoliko minuta

Vladimir Stanojević je za samo nekoliko minuta ostao bez kafane koju je držao kod Mosta na Adi.

Splav, čiji je vlasnik bio voditelj televizije Pink zajedno sa manekenom i bivšim dečkom Katarine Grujić Borisom Stamenkovićem, izgorio je u noći između srijede i četvrtka. Na sreću, u trenutku izbijanja požara nikoga nije bilo u lokalu, prenosi Kurir.

Vatrogasci su brzo došli na mjesto incidenta, lokalizovali su požar, ali je, nažalost, cio splav s inventarom izgorio. Jedino magacin nije spaljen.

Za Vladu je ovo veliki udarac jer je materijalna šteta ogromna.

"Vatrogasne ekipe su brzo reagovale i spriječile širenje požara na okolne objekte. U akciji je učestvovalo pet vozila sa dvadeset vatrogasaca i patrole rječne policije", stoji u saopštenju policije.

Uzrok požara još nije utvrđen. Juče su se mogle čuti dvije verzije. Prema jednoj, kvar na instalacijama krivac je za ovu havariju, dok Vladini bliski prijatelji sumnjaju da je požar podmetnut, ali ni u koga nisu uperili prstom.

"Požar se desio u dva ujutru. Policija radi na slučaju. Sjutra idem da dam izjavu. Bitno je da smo svi OK. Kafana te večeri nije radila", rekao je Stanojević Kuriru.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.