Igbala Jevrić: Nije htio da sluša ljekare

O smrti supruga

Igbala Jevrić: Nije htio da sluša ljekare

Rijaliti zvijezda Ekrem jevrić oko pet ujutru krenuo je na posao, a čim je sjeo u automobil doživio je srčani udar i preminuo u 55. godini života. Njegovo tijelo je dva sata nakon smrti našao sin Hajrudin.

- Nisam dobro! Teško mi je mnogo zbog toga što ga nema, ne znam šta ću sada bez njega. Popio je ujutru kafu, krenuo na posao i samo su me zvali da mi kažu da je umro u autu. Imao je zdravstvenih problema, operisao je srce, doktori su mu rekli da ne puši, a on još više pušio, nije htio uopšte da sluša ljekare. Odnijeli su tijelo na obdukciju, da vide šta se desilo - ispričala je njegova supruga Igbala kroz suze za  list Alo.

Njegov prijatelj Čupo Kalač je bio zatečen informacijom da njegovog druga više nema.

- U šoku sam jer još uvijek ne mogu da verujem. Čuli smo se prije tri dana i on je bio dobro. Trebalo je da idemo kod jednog prijatelja u Dortmund sjutra na rođendan. Poslednjih mjesec dana radio je sa sinom izolaciju neke kuće i baš sam ga kritikovao da treba manje da radi i čuva zdravlje, a on mi je rekao da mu treba još pet godina do penzije i da mora da radi. Eto, nije je ni dočekao. Kada smo se čuli, pohvalio mi se da je prestao da pije. Jedino još cigarete da je smanjio, možda bi se spasao - tužnim glasom rekao je Čupo za Alo.

Podsjetimo, Jevrić je bio  učesnik "Farme " i "Parova" a se proslavio hitom "Kuća pos'o".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.