Anđelina varala Breda sa kamermanom?
Anđelina Džoli

Pukla bruka u Holivudu

Anđelina varala Breda sa kamermanom?

Oni se navodno toliko dopadaju jedno drugom da otvoreno flertuju u javnosti i da ne uspijevaju da sakriju seksualnu tenziju.

Već neko vrijeme se šuška da je brak slavnog para Anđeline Džoli i Breda Pita pred raspadanjem, sada su isplivale nove informacije koje su dodatno podgrijale ove navode, piše Story.rs. 

Kako prenosi Parent Herald, Anđelina je Pita prevarila s jednim kamermanom, što popularni glumac nije mogao da joj oprosti, pa će se njihov brak okončati. 

Strani mediji javljaju da je lijepa oskarovka trenutno u Kambodži, gdje režira film Prvo su ubili mog oca, ali i gdje je stupila u zabranjenu vezu s jednim od članova svog tima. Štaviše, oni se navodno toliko dopadaju jedno drugom da otvoreno flertuju u javnosti i da ne uspijevaju da sakriju seksualnu tenziju. 

Predstavnici za štampu slavnog para još uvijek nisu potvrdili nijednu od ovih informacija, a Parent Herald ističe da Pit planira da napusti Anđelinu i zasnuje dom u Engleskoj.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.