Mimi Oro želi da postane majka
Mimi Oro

Proradio majčinski instinkt

Mimi Oro želi da postane majka

Starleti Milici Živanović, poznatijoj javnosti kao Mimi Oro, očigledno su dosadili klubovi i izlasci do ranih jutarnjih časova, pa je odlučila da postane porodična žena.

Starleti je proradila želja da postane majka, i voljela bi da u skorije vrijeme dobije bebu, iako ne želi da otkriva koji je to muškarac u njenom životu probudio ovakve planove.

- Mlada sam, volim da izlazim kao i sve djevojke koje su mojih godina, ali godinama se i to promijeni. Toliko sam okružena djecom, tetka sam, hvala bogu, prije nekoliko mjeseci sam dobila i kumče, i mogu vam reći da ništa ljepše nema od djece. Samo kad vidim njihove osmijehe i kada me zagrle, najsrećnija sam osoba na svijetu. Osim toga, proradio mi je i majčinski instinkt, pa se nadam da ću uskoro i ja na svijet donijeti prinovu - kazala je starleta.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.