Presuda Kaliniću danas, ne bježi od krivice
Milan Kalinić

Brani se sam

Presuda Kaliniću danas, ne bježi od krivice

Sud u Brusu danas će izreći presudu Milanu Kaliniću zbog izazivanja saobraćajne nezgode koja se u bruskom selu Dupci dogodila 1. februara prošle godine.

Osnovno javno tužilaštvo zatražilo je novačnu kaznu od 250.000 dinara i šest mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom, piše Alo.

Kalinić je na prošlom suđenju izjavio da ne bježi od krivice za udes u kojem su povrijeđeni mađarski državljani, ali je istakao da brojne olakšavajuće okolnosti ukazuju na to da bi trebalo da bude minimalno kažnjen. Glumac i voditelj je odlučio da se brani sam. Iznio je da se nije pojavio samo na jednom ročištu, kada je zbog ranije zakazane predstave bio u Kanadi, a da su se odmah pojavili negativni napisi kao da godinama izbjegava suđenje.

Istakao je da je siguran da je vozio prilagođenom brzinom, da je vozilo držao što bliže desnoj traci kolovoza, ali da je u nezgodnoj dugačkoj krivini, gdje je došlo do kontakta, bilo poledice, što niko nije mogao da pretpostavi.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.