Kao od majke rođena: Kim Kardašijan potpuno GOLA (FOTO)
Kim Kardašijan

Golišavi selfi

Kao od majke rođena: Kim Kardašijan potpuno GOLA (FOTO)

Kim Kardašijan ovoga puta ništa nije prepustila mašti. Oduševila je svoje obožavaoce novom Instagram objavom u golišavom izdanju.

Poznata starleta ponovno je zapalila Instagram. Kim Kardašijan je kraljica selfija, ali ovakav selfi niko nije očekivao. Fanovi najpoznatije američke porodice bili su i više nego ugodno iznenađeni kada je Kim objavila golišavi selfi na svoj Instagram profil, koji prati više od 60 miliona ljudi.

Slikala se gola, ali one kritične dijelove je ipak prekrila uz pomoć fotošopa. Naime, Kim je nedavno rodila drugo dijete, sina Senta, pa očito nema vremena za fotkanje, jer ova fotografija je uslikana davnih dana. Zadnji put kada je Kim imala kratku plavu kosu bilo je prije godinu dana. No, niko se ne žali zbog njene objave na kojoj je napisala da joj ovako bude kada nema što da obuče.

kim1

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.