Nekada seks simbol i sinonim za ljepotu, danas skoro kostur  (Foto)
Anđelina Džoli

Tragovi nekadašnje ljepote

Nekada seks simbol i sinonim za ljepotu, danas skoro kostur (Foto)

Kada je prije tačno 20 godina stekla planetarnu slavu igrajući u filmu Tomb Rajder, glumica Anđelina Džoli postala je sinonim za ljepotu i seksepil.

Pune dvije decenije važila je za seks simbol, zahvaljujući savršenim oblinama i licu bez mane koje joj je poklonila majka priroda, prenose Nezavisne. 

Nebo plave oči, aristokratski ten i lice čisto kao papir, uz perfektno tijelo u bikiniju, postalo je san svih muškaraca, ali danas se na slavnoj glumici tragove nekadašnje ljepote skoro i ne vide.

20160307075023000000

Tijelo kojim je mogla da se pohvali danas mnogi opisuju kao anoreksično, dok je mnogi nazivaju kosturom i brinu se za njeno zdravlje. Zabrinjavajuća mršavost poznate glumice odrazila se i na njeno lice - obrazi su upali, oči kao ispijene, a njen ten je postao gotovo proziran.

20160307075131000000

Njenu katastrofalnu transformaciju mnogi povezuju sa skandalima koji su od rane mladosti pratili Anđelinu - od povezivanja sa sektom, do morbidnih ideja i opsesije rakom, zbog koje je odstranila dojke i jajnike.   

anelina



 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.