Lepi Mića: Ulazim na Farmu da uništim Zoricu Marković!
Lepi Mića

Pojačanje na imanju

Lepi Mića: Ulazim na Farmu da uništim Zoricu Marković!

Zadruga je pripremila veliko iznenađenje za farmere. Večeras će jedan takmičar napustiti imanje, ali će im se zato pridružiti Lepi Mića.

Pjevač je do sada dva puta učestvovao u ovom rijalitiju, a otkrio je da ima namjeru da uništi Zoricu Marković. Mića je prije izjavljivao kako Zorica loš čovjek koji konstantno laže, izmišlja i spletkari.

"Uništiću Zoricu Marković! Ona ima da pobjegne čim ja uđem na Farmu! Upropastiću je kad uđem, mislim psihički, neće moći da izdrži moje prisustvo. Dajem joj sedam dana da se pokupi i izađe odande", rekao je Lepi Mića za Skandal, prenosi Kurir.

Mića je inače poznat kao svađalica i osoba koja nema dlake na jeziku, tako da nema sumnje da će biti žestoko kada uđe u rijaliti.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.