Usladilo joj se: Kim Kardašijan i danas gola! (FOTO)
Ilustracija

Nova fotografija na Instagramu

Usladilo joj se: Kim Kardašijan i danas gola! (FOTO)

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan (35) skinula je sve sa sebe i rezultat objavila na Instagramu, ali to joj nije bilo dosta pa je na njenom profilu osvanula još jedna "vruća" fotografija.

Sada je objavila crno - bijelu fotografiju na kojoj pozira potpuno gola, a strateška mjesta "sakrila" je rukama te uz fotografiju dodala hashtag #liberated (oslobođena).

 
kim1

Ova fotografija mogla bi biti i odgovor na komentare koje je starleta dobila zbog prve golišave fotke, a autorka jednog od njih je i glumica Bete Midler.

Ona je na Twiteru napisala "Kim Kardašijan je objavila golišavi selfi. Ako želi da vidimo dio nje koji još nikada nismo vidjeli, moraće progutati kameru".

kim2

Naravno, glumica je aludirala na pornić koji je Kim snimila s bivšim dečkom Rej Džejom, a koji je procurio 2007. godine.

Avaz

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.