Bivša djevojka: Nađ je htio da me ubije!
Albert Nađ

Silovao je i davio jastukom

Bivša djevojka: Nađ je htio da me ubije!

Potresna ispovjest Jelene Stevanović izazvaće reakcije: "Silovao me je, davio jastukom... Pretio je da će mi ubiti porodicu!"

Bivša djevojka Alberta Nađa, koordinatora za sportska pitanja u FK Partizan, Jelena Stevanović strahuje za svoj život i u ispovjesti “Kuriru” otkriva da je nekadašnji kapiten “crno-bijelih” želeo da je ubije i da je bila maltretirana.

- Jednom je pokušao da me siluje. Nisam htjela da spavam sa njim jer nisam imala želju, a on mi je raširio noge na silu i pokušao da uđe u mene. Ma strašno je kad se sjetim toga – rekla je u potresnoj ispovjesti Jelena Stevanović, djevojka Alberta Nađa u periodu od februara 2011. do oktobra 2012. godine.

To nije sve, Jelena objašnjava na koji je način sve bila maltretirana i zašto joj nekadašnji fudbaler nije dozvoljavao da jede “njegovu hranu” iz frižidera.

- Davio me je jastukom, bacao po podu… Iako je nakon samo tri mjeseca veze želeo da počnemo zajednički život, poslije godinu dana skroz se promijenio. Tortura je svakog dana trajala po dva sata. Dođem iz grada, a on s vrata počne da me baca i čupa za kosu. Tri puta sam završila u bolnici zbog toga.

Djevojka, kako sama kaže, nije mogla ni da pobjegne od Alberta, jer ju je stalno zaključavao u stanu.

- U jednom periodu mi je branio da jedem. Kaže mi da je on to kupio i da ja ne mogu da uzmem iz fridžidera.

- Prijetio je i da će moje u Topoli da ubije – istakla je Stevanovićeva.

NAĐ: GLUPOSTI!

Albert Nađ nije želeo da komentariše izjave bivše devojke, i samo je naveo:

- Nemam šta da pričam o tim glupostima – rekao je Albert Nađ

(Telegraf.rs / Kurir)