Britanski mediji optužili Novaka Đokovića da ima aferu! (FOTO)
Novak Đoković u društvu lijepe glumice

Otišao na večeru s bolivudskom glumicom

Britanski mediji optužili Novaka Đokovića da ima aferu! (FOTO)

Najbolji teniser na svijetu Novak Đoković fotografisan je juče u društvu zanosne brinete, sa kojom je bio na večeri u Los Anđelesu, što je bio dovoljan povod da pojedini svjetski portali započnu špekulacije o aferi, javili su srpski mediji, a prenosi Avaz.

Novak je prisustvovao košarkaškoj utakmici u Staples centru, a potom se zaputio u jedan restoran koji je popularan u Holividu.

djokovic-afera

Prvi teniser svijeta bio je dobro raspoložen, a britanski "Daily mail" protumačio je da je za to bila zaslužna djevojka koja je bila sa njim.

Zapravo se radi o indijskoj glumici Depiki Padukone, bolivudskoj zvijezdi koja je već godinama bliska prijateljica Jelene Đoković.

Trenutno u Holivudu snima film sa Vinom Dizelom, dok se Novak priprema za turnir u Indijan Velsu.

bolivudska-glumica

 



 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.