Goca Božinovska: Moj sin je budala
Goca Božinovska

Doživjela udes dok se svađala s njim

Goca Božinovska: Moj sin je budala

Pjevačica Goca Božinovska sudarila se na Novom Beogradu sa vozilom Specijalističke antiterorističke jedinice dok se u automobilu svađala sa pijanom sinom.

"On je jedna budala, više ne znam šta da radim s njim", rekla je Božinovska "Kuriru" govoreći o nesreći koju je izazvala vozeći sina pod dejstvom alkohola kući.

"Glava me boli od njega svakoga dana. Ni on jadan nije kriv, to su malo i geni, ali dokle više? Naškodila sam i sebi i djeci, samo mislim na to kako sam mogla da nas ubijem. Još uvijek se nisam smirila. Ne znam kako sam dozvolila to da se dogodi, ne znam šta mi je bilo. Nisam bila pod dejstvom alkohola. To se desilo u sekundi zbog moje nervoze", rekla je Božinovska.

"Svađala sam se sa Mirkom što nije dolazio kući cijeli dan, jer je bio pijan. On je sjedao na zadnjem sjedištu, a ja sam mu govorila da je đubre i budala".

Goca dodaje i da je iz udesa izašla bez posljedica, ali kaže da je boli ponašanje njenog sina koji ne mari za incident.

"Mirka boli uvo za udes. Od toga pravi sprdnju. Kaže da sam loš vozač, da nemam veze sa životom, da treba da bacim dozvolu. Kad je neko budala, onda je budala".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.