Dragan i Milena usred najgore krize dali sav novac iz kuće da spasu nepoznatog dječaka
Milena i Dragan

Onaj ko od srca pomaže drugome u nevolji nikada se neće time hvaliti

Dragan i Milena usred najgore krize dali sav novac iz kuće da spasu nepoznatog dječaka

Onaj ko od srca pomaže drugome u nevolji nikada se neće time hvaliti, i to je bio slučaj i sa Milenom Dravić i Draganom Nikolićem koji su prije mnogo godina, bez razmišljanja, uzeli sve pare koje su imali u kući i dali ih roditeljima dječaka kojem je bila neophodna operacija očiju.

I nikada se nisu time hvalili, niti su voljeli da govore o tome, a javnost je za ovu priču saznala od Tanje Peternak koja ju je pomenula u svojoj emisiji “Kao sav normalan svijet” kada joj je gošća bila Milena Dravić.

Svojevremeno su Gaga i Milena, usred najgore krize, nekako uspjeli da skupe novac za novi automobil i odlučili su da zamijene vremešni “golf” kojeg su stalno morali da guraju da bi upalio. Kao na filmu, krenuli su da kupe novi automobil, ali “golf” nije htio da upali, pa su se vratili u stan da pozovu nekoga da ih odveze.

I baš u tom trenutku na televiziji je emitovan prilog o dječaku kojem je hitno potrebna operacija očiju. Dragan je pogledao u Milenu i rekao: "Njima treba para koliko i mi imamo trenutno u kući, ma, šta će nam novi automobil".

Ubrzo su saznali gdje se nalazi porodica dječaka, i kada je došao prijatelj koji je trebalo da ih odveze da kupe auto, rekli su mu da ih vozi do dječakovog sela. Pojavili su se ljudima na vratima i predali im novac za operaciju.

Godine su prošle, a ova divna ljudska priča nikada nije dospjela u javnost, sve dok Tanja Peternek nekako nije saznala za nju.

"Milena je priču samo potvrdila i nije željela da govori o detaljima. Po njenoj reakciji, kada sam pomenula tu anegdotu, vidjelo se da su oni skromni i humani ljudi. Oni su učinili mnogo dobrih djela u životu, ali od toga nikada nisu željeli da dižu medijsku pompu", izjavila je Tanja Peternek.

24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.