Odlepršao u Austarliju
Nataša i Vlada

Vlada napustio Natašu!

Odlepršao u Austarliju

Zbog odlične ponude za posao Vlada odlazi u Australiju na nekoliko mjeseci

Ljubav popularne pop pjevačice Nataše Bekvalac i manekena Vlade Vuksanovića je na testu.

Vlada je dobio ponudu za posao kakva se ne odbija , i on je kako "Alo" piše otputovao u Australiju.

Naime Vlada je od jedne ugledne firme dobio ponudu za posao u svojoj struci, a obzirom da je završio ekonomiju u Solunu bila bi velika šteta da se takva prilika propusti!

Tamo će provesti nekoliko mjeseci a najteže će mu pasti razdvojenost od Nataše, koja mu je i prva savjetovala da ode jer su tamo uslovi za rad mnogo bolji nego u bilo kojoj firmi u Beogradu i ima mogućnost napredovanja, očigledno da je Nataša ostala pri onoj da ljubav ponekad mora da trpi. Prvu slobodnu priliku će iskoristiti da se vide, a za to vrijeme će Nataša raditi na svom novom albumu i imati brojne nastupe pa će joj vrijeme brže proći. - prenosi "Alo"

Sa druge strane, Kristina je čini nam se srećnija nego ikad, ona se pomirila sa bivšim suprugom što potvrđuju i fotografije koje ona redovna ostavlja na instagramu, a na njima je niko drugi do njen bivši, odnosno sadašnji dragi.

Sestre su veoma vezane i sigurni smo da su podrška jedna drugoj kako u lijepim tako i u onim manje lepim trenutcima, kroz koje trenutno njih dvije prolaze.

Izvor: Puls