Glumac Nebojša Glogovac čeka dijete sa novom djevojkom
Nebojša Glogovac

Tata po treći put

Glumac Nebojša Glogovac čeka dijete sa novom djevojkom

Slavni glumac Nebojša Glogovac će uskoro postati tata po treći put!

Iako još uvijek nije priznao ljubavnu vezu sa TV voditeljkom Milicom Šćepanović, oni su nedavno saznali da je ona u drugom stanju i odlučili su da zadrže bebu!

Oni već neko vrijeme žive zajedno u centru Beograda i odlično se slažu. Milica je sada u trećem mjesecu trudnoće, a pol djeteta još uvijek ne znaju. Inače, Glogovac se prije dvije godine razveo od slikarke Mine sa kojom ima dva sina, Gavrila i Miloša, prenose Nezavisne.

Ubrzo poslije toga desila mu se ljubav sa lijepom voditeljkom koja je na televiziji Enter vodila emisiju "Dnevna doza kulture". Iako su ih paparaci više puta slikali zajedno u proteklih godinu dana, oni nikada nisu htjeli da potvrde da su zajedno.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.