Žena Džejmija Olivera ponovo trudna
Foto: Tanjug / Jonathan Short/Invision/AP

Peto dijete na putu

Žena Džejmija Olivera ponovo trudna

Džejmi Oliver i njegova supruga Džuls čekaju svoje peto dijete. Iako je par oduševljen što će dobiti prinovu, Džejmi kaže da će to dijete definitivno biti njihovo posljednje.

“Nismo očekivali. Svi smo bili šokirani”, rekao je Džejmi, koji je sa suprugom prisustvovao premijeri filma “Eddie The Eagle”. 

Da li se nada dječaku ili djevojčici? 

“Uvijek sam zahvalan na svemu što dobijem, ali bi bilo dobro da unesemo malo ravnoteže”, rekao je Džejmi koji već ima tri ćerke i jednog sina. 

Džuls, koja bi trebalo da se porodi u avgustu, priznala je da priželjkuje još jednu bebu u porodici koju, pored nje i Džejmija, čine Popi Hani (14), Dejzi Bu (12), Petal Blosom (6) i Badi Ber (5). 

Za razliku od svoje supruge, slavni kuvar je bio nešto manje siguran u to da je još jedno dijete dobra ideja. Čak je jednom priznao da je razmišljao o vazektomiji. 

“Teško je da nađete vrijeme za partnera, kada imate četvoro djece. Ne treba mi još jedan izgovor za to što Džuls i ja nemamo vremena da se posvetimo našem odnosu. Ako zaista bude željela još jedno dijete, naravno da ćemo ga imati, ali sam već zahvalan na onom što imam”, rekao je svojevremeno Džejmi. 

Par se upoznao 1993. i vjenčao 2000, dvije godine prije nego što će dobiti svoju prvu ćerku, prenosi b92.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.