Kim Kardašijan ponovo promjenila boju kose (Foto)
Kim Kardašijan

Ombre na njen način

Kim Kardašijan ponovo promjenila boju kose (Foto)

Poslije prošlogodišnje velike promjene i prelaska u grupu plavuša, rijaliti zvijezda je ovaj put napravila manje drastičan korak.

Kosu je osvježila svijetlijim pramenovima. Ovo je ombre na njen način.

Prošlogodišnja odluka o novoj boji kose nije dala dobre rezultate. Kim je ponosno pozirala kao plavuša, ali su je fanovi savjetovali da vrati stari izgled i ponovo postane crnka.

107922kimprofimedia0278155224630x0

Sudeći po komentarima njenih obožavalaca na Instagramu, ovo je bolji izbor. Govore joj da izgleda prelijepo, pa čak i da je najljepša žena na svijetu.

Kim pristaje i blago uvijena kosa. A fanovima je otkrila i jedan detalj iz frizerskog salona. Bilo je to ponoćno uljepšavanje.

107923kimprofimedia0278155239630x0

I dok boju kose često mijenja, stil (makar zasad) ne mijenja. Uvijek se pojavljuje u odjeći koja njene ionako raskošne obline učini još raskošnijim

Kad bi promjenila način odijevanja, to bi zaista moglo da se nazove promjenom!

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.