Raste popularnost starlete: O Soraji pišu i britanski mediji (FOTO)
Foto: Instagram, Soraja Vučelić

Uspjela je u životu

Raste popularnost starlete: O Soraji pišu i britanski mediji (FOTO)

Starleta, ali i od nedavno voditeljka Soraja Vučelić (31) osvanula je kao glavna vijest u britanskom "Mirror-u", ali i u "Sun-u".

Nije novost da Saru viđamo po stranim medijima. Tako je prije jedno godinu dana starleta osvanula na naslovnici španskog lista "Intervju", zbog navodne veze sa fudbalerom Nejmarom.

soraja

Nejmar i Soraja

"Mirror" je prokomentarisao njeno često menjanje ličnog opisa, da je bila u Velikom bratu, da se slikala za Plejboj.

Ali ono što je svjetske medije potpuno zaintrigiralo je nešto drugo.

soraja

Foto: Instagram, Soraja Vučelić

Naime, Sara je nedavno objavila da osniva stranku i da želi da uđe u parlament.

Tom prilikom je rekla da želi da zastupa interese svojih pratilaca sa društvenih mreža u javnosti. Ta brojka uopšte nije mala, a takođe je i uvjerena da će uspjeti da preda listu za vanredne parlamentarne izbore zakazane za 24. april.

Prenesene su i njene riječi da je završila psihologiju, da ima diplomu...

"Završila sam psihologiju na Filozofskom fakultetu i s diplomom mogu da biram kojim unosnim poslom želim da se bavim. Međutim, nedavno su mi neki bitni ljudi, čija imena ne želim da otkrijem predložili da osnujem svoju političku stranku jer imam veliki broj fanova i podršku na društvenim mrežama.

O osnivanju stranke nisam ranije razmišljala ali shvatila sam da bi to za mene bio pravi izazov jer nikad nisam imala dodira s politikom. Ako sve bude išlo po planu moja stranka bi djelovala u skladu s ustavom, zakonom, programom, statutom i drugim opštim aktima", rekla je jednom prilikom Soraja.

24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.