Pjevačica išla da posjeti ćerku i za dlaku izbjegla terorističke napade
Katarina Ostojić

Katarina Ostojić u šoku

Pjevačica išla da posjeti ćerku i za dlaku izbjegla terorističke napade

Pjevačica Katarina Ostojić otputovala je proteklog vikenda u Brisel kako bi posjetila svoju porodicu, ali se brzo vratila u Beograd zbog obaveza u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato“.

Kaja je juče stigla iz Brisela i kaže da ne može da dođe sebi zbog današnjih terorističkih napada, prenosi Bulevarb92. 

“Još sam u šoku. Ne mogu da verujem šta se dešava. Juče sam bila na istom tom aerodromu jer sam doputovala iz Brisela u Beograd. Moji su dobro, hvala Bogu", rekla je pjevačica koja je za vikend otišla u Brisel kako bi posjetila ćerku Nikolinu i supruga Džuniora Džeka. 

Inače, u Belgiji se trenutno nalazi i Kajin rođeni brat sa djevojkom koji se brine o njenoj ćerki dok ona zbog poslovnih obaveza boravi u Srbiji.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.