Haris Džinović: Ne lažite o mom zdravlju!
Haris Džinović

Oglasio se

Haris Džinović: Ne lažite o mom zdravlju!

Haris Džinović se oglasio povodom netačnih navoda u domaćim medijima.

Srpska štampa je prenijela da je slavni pjevač i član žirija Pinkovih zvijezda morao da bude hitno operisan, i da su mu ugrađena oba vještačka kuka.

Džinović se tim povodom oglasio saopštenjem za javnost, koje prenosimo u cjelosti.

"Žao mi je da se moram obraćati javnosti i publici u vezi neistinitih informacija koje su objavljene u medijima, a govore o 'teškoj operaciji koju sam imao prije izvjesnog vremena'. Nikakva operacija niti zdravstveni problemi se nisu desili i nejasno mi je objavljivanje takvih laži, pa čak i lažne izjave koju sam dao za medije. Na američkoj turneji sam od 26. februara koja se nastavlja ovog i sljedećeg vikenda i samo zbog tih koncerata nisam bio na snimanju Pinkovih zvijezda. Sa porodicom sam u Majamiju gdje je moja supruga održala reviju, tako da ne razumijem plasiranje laži koje prave poslovne i emotivne nejasnoće. Mislio sam da je barem zdravlje nesto o čemu ne treba davati neistinite informacije", napisao je pjevač, prenosi Mondo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.