Vladi Stanojeviću 8 mjeseci zatvora zbog nasilja nad Ana Marijom?
Vlada Stanojević/Ana Marija Žujović

Podignuta optužnica

Vladi Stanojeviću 8 mjeseci zatvora zbog nasilja nad Ana Marijom?

Nakon opsežne istrage, saslušanja svjedoka i vještačenja, tužilaštvo je podiglo optužni predlog protiv Vladimira Stanojevića zbog teških tjelesnih povreda koje je nakon svađe nanio Žujovićevoj, u februaru 2015.

Vlada je od početka istrage negirao da je tukao Žujovićku iako su se u javnosti odmah pojavile njene fotografije sa vidljivim povredama i masnicama.

Tužilaštvo u optužnom pregledu predlaže da Stanojević bude osuđen na osam mjeseci zatvora, a sudski postupak trebalo bi uskoro da otpočne pred beogradskim Trećim osnovnim sudom.

"Znam da je podignuta optužnica, jer nije želio sporazumno da prizna krivicu. Vjerujem da će pravosuđe privesti ovaj slučaj kraju. Kad sve bude gotovo, onda ću moći više da govorim o toj temi", rekla je Ana Marija, prenosi Kurir.

Podsjetimo, od kako je došlo do incidenta, Vlada pokušava da sakrije sve. Međutim, nakon incidenta pojavili su se zajedno u jednoj televizijskoj emisiji i priznali sve, ali voditelj je sve to brzo zaboravio i ponovo sve demantovao.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.