Sa ovom ljepoticom Vlado Georgiev čeka dijete (FOTO)
Vlado Georgiev

Procurile zajedničke fotke

Sa ovom ljepoticom Vlado Georgiev čeka dijete (FOTO)

Vlado Georgiev ne voli da se priča o njegovom privatnom životu, ali svi njegovi fanovi sad pričaju samo o ovim fotkama.

Na vijest da je djevojka Vlada Georgieva trudna, svi su bili zaintrigirani da vide ko je mlada dama koja je osvojila srce slavnog šmekera.

vladosadjevojkom

Foto: Printscreen

Milica Samardžija je na vrijeme reagovala i zaključala profile na društvenim mrežama, ali... Fotke koje je ranije šerovala brzo su se našle na mreži.

 milicavlado

Atraktivna manekenka je kačila niz fotki na kojima je u zagrljaju 14 godina starijeg pjevača, a voljela je i da se pohvali savršenom vezom tvitovima kao što je: “Spremio mi je večeru u 04.00 zato što sam bila gladna. Ako to nije ljubav, onda ne znam šta je!”.

Georgiev se nije oglašavao (osim da zamoli novinare da se drže dalje od njegove privatnosti), ali činjenica je da ga ove fotografije pokazuju u malo drugačijem svjetlu... Što i nije tako loše.

24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.