Ana i Bastijan će sudbonosno DA izgovoriti 5.juna u Beogradu
Ana ivanović i Bastijan Švajnštajger

Brojne poznate zvanice

Ana i Bastijan će sudbonosno DA izgovoriti 5.juna u Beogradu

Srpska teniserka Ana Ivanović i njemački fudbaler Bastijan Švajnštajger izgovoriće sudbonosno „da” pred 300 zvanica 5. juna u Beogradu.

Kako „Blic” saznaje, njih dvoje su prilikom poslijednje posjete Beogradu unajmili planera vjenčanja, koji će uz njihovu pomoć organizovati svadbu za 300 zvanica.

Ana i Švajni su planirali da se vjenčaju još u decembru prošle godine, ali zbog obaveza nisu mogli da usklade datum.

- Svadba je planirana i u Srbiji i u Njemačkoj, a prvo veselje biće u Beogradu 5. juna u „Hajatu“, gdje će biti 300 zvanica. Goste će zabavljati „Tropiko bend”, jer buduća mlada njih obožava. Mladenci su poslednji put kada su bili u Beogradu angažovali organizatora venčanja jer ne mogu sami da se posvete svakom detalju, pa su zato objasnili agenciji šta bi voljeli i kako zamišljaju taj dan. U Beograd će doputovati i Bastijanovi roditelji - kaže izvor blizak teniserki za „Blic”.

Kako saznaje taj list,, njih dvoje će nakon vjenčanja provesti nekoliko dana u Beogradu, a onda Anu očekuje odlazak na Vimbldon koji počinje krajem juna.

Od poznatih lica, 5. juna u „Hajatu" biće plivačica Miroslavu Najdanovski, koja je Anina dobra prijateljica iz Srbije. Ana se druži i sa Soranom Kirsteom, rumunskom teniserkom, koja će sigurno biti jedna od zvanica, kao i Dankinja, teniserka Karolina Voznjacki.

Fitnes trener Zlatko Novković takođe je pozvan. Takođe očkuje se i da u Beograd dođe i nekoliko Švajnijevih saigrača iz Mančester junajteda, jer su Ana i Švajni išli na mnogo proslava koje su njegove kolege organizovale.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.