Kemal Malovčić: Ekrem Jevrić je otrovan na Farmi!
Ekrem Jevrić/Kemal Malovčić

Šok!

Kemal Malovčić: Ekrem Jevrić je otrovan na Farmi!

Pjevač Kemal Malovčić u intervjuu koji je objavio Express odgovarao je i na neka škakljiva pitanja.

O lošim odnosima između njega i starije kćerke Edite, poznate glumice u Njemačkoj i Austriji, Kemal je rekao: 

– Ne znam više ni ko to piše i izmišlja. Ne znam u čemu je uopšte problem. To nema nikakve veze ni sa mnom, a ni s njom. To je moje dijete koje sam izdržavao dok se školovala i postala glumica. Ona je moje prvo dijete, moja radost koja živi u Beču gdje i ja, u svakodnevnom smo kontaktu, tako da se i ona čudi tim pričama. Ona je danas odrasla žena sa 36 godina, a imam sina od 12 godina koji je opet na svoj način sva moja radost i posticaj u mom svakodnevnom životu. On me hrani pozitivnom energijom i tom nekom vječnom mladošću.

Ekrema su otrovali

Kada su upitali Kemala Malovčića da li bi išao na Farmu, pjevač je prokomentarisao:

– Bože sačuvaj! Tamo idu samo oni koji imaju finansijskih problema, a ja sam situiran po svakom pitanju. Pa jadnog rahmetli Ekrema Jevrića kad je bio na Farmi su otrovali. On je tamo jeo svinjske noge.

Express/Ekskluziva.ba

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.