Balerini otkazao desni bubreg!
Jelena Milošević/Foto: Printscreen

Ima jaku upalu

Balerini otkazao desni bubreg!

Jeleni Milošević Balerini je neposredno pred ulazak na Farmu otkazao desni bubreg.

Usljed jake infekcije i upale mokraćnih i bubrežnih kanala, osjetila je strašne bolove i odmah se javila ljekarima, pa je brzo dobila dijagnozu.

Radi se o akutnom otkazivanju rada bubrega, koje može da potraje do nekoliko mjeseci, u zavisnosti od toga kako se liječi i koliko je upala uporna. Jelena je upoznala produkciju sa svojim problemom, međutim, prećutala je da joj desni bubreg nije u funkciji jer je željela da poštedi majku briga, piše Star. Međutim, njeno stanje je veoma kritično. Budući da uslovi na imanju nisu sjajni, ostaje da vidimo kada će Balerina reagovati povodom svog stanja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.