Maja Šuput u zagrljaju obdarenog manekena iz Brazila! (FOTO)(VIDEO)
Foto: YouTube / INmusicaZagreb

U novom spotu

Maja Šuput u zagrljaju obdarenog manekena iz Brazila! (FOTO)(VIDEO)

Hrvatska pjevačica Maja Šuput je “skandal majstor“ u svojoj zemlji.

“Džepna Venera“ je snimila spot za novu pjesmu sa brazilskim manekenom. Maja je više nego oduševljena izborom modela. 

“Rafaela sam izbarala iz kataloga. Kad je ušao u prostoriju ostala sam šokirana njegovom ljepotom. Dakle, on je prokleto zgodan. Ljepši je nego na slici. Ja sam se toliko oduzela da nisam mogla da ga pogledam u oči. On nesiguran, ja se sramim. Poslije pola sata morali smo da glumimo par koji se grli, ljubi, voli itd. Brzo smo se opustili. Preuzeo je inicijativu i ozbiljno dobro odradio sve što su od njega tražili“, kazala je Maja. 

Ipak, svima je za oko zapala scena u kojoj su model i pjevačica zagrljeni.

Pogledajte spot:

Bulevar.b92

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.