Zbog ovih fotografija pričaju da Anđelina Džoli umire (FOTO)
Anđelina Džoli

Holivud

Zbog ovih fotografija pričaju da Anđelina Džoli umire (FOTO)

Svjetski mediji su prvo objavili da Anđelina Džoli ima 35 kilograma i da umire, a onda da je Bred Pit ostavlja u takvom stanju. Takve neumjesne tračeve su podstakle ove fotografije, na kojima glumica zaista djeluje iscrpljeno i premršavo.

Bred Pit se ipak ne razvodi od Anđeline, a glumica ne umire kako je pisao američki tabloid "National Enquirer". Ovaj list je naveo da Džolijeva ima samo 35 kilograma i da će ako tako nastavi brzo umrijeti, pa joj je Bred postavio ultimatum "jedi ili razvod".

Svjetski mediji su provjerili čitavu priču i informacije da glumica nema snage da ustane iz kreveta, kao i da je Bred ostavlja su izmišljene.

Ipak, činjenica je da novije fotografije pokazuju da je iscrpljena, premršava, blijeda. Ako uporedite fotke od prije nekoliko godina sa današnjim, primijetićete ogromnu razliku.

Anđelina Džoli

Foto: profimedia

24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.