Šeron Stoun želi da dođe u Srbiju
Šeron Stoun i Melina Džinović

Šeron Stoun želi da dođe u Srbiju

Poslije uspješne revije na "Fešn viku" u Majamiju sredinom marta, Melina Džinović predstaviće novu kolekciju za proljeće/ljeto 14. aprila u "Belekspo centru".

Kako saznaju Novosti, holivudska zvijezda Šeron Stoun, koja nosi modele srpske kreatorke, izrazila je veliku želju da posjeti Beograd. Ali, budući da bi njen dolazak mnogo koštao organizatore revije, vjerovatno ćemo slavnu glumicu u srpskoj prijestonici vidjeti drugom prilikom. Melina koja je oblačila i Dženifer Lopez i Sofiju Vergaru, ističe da je već ostvarila svoj najveći san.

- Da me je neko prije nekoliko mjeseci pitao koga bih željela da vidim u svojim modelima, rekla bih baš njih tri - Šeron, Džej Lo i Sofiju - rekla je Melina. - Naravno da bih voljela da moj brend "Hamel" uspije i na američkom tržištu, ali sam zadovoljna dosadašnjim rezultatima. Ne želim da mi porodica trpi zbog karijere. Mnogima je u Majamiju bilo potpuno nevjerovatno zašto i dalje baziram proizvodnju i prodaju u Srbiji.

Melina je sa porodicom provela mjesec dana u Americi. Organizovala je reviju i odmarala se, dok je njen suprug Haris imao turneju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.